Olej z pestek malin nierafinowany 100ml

Producent: Vivio
Data ważności: VI057 Data przydatności do użycia produktu (otrzymasz produkt z terminem nie krótszym niż podany)
Dostępność: Produkt niedostępny
Kod Ean: 5902115133817

37,50 zł

Dodaj do ulubionych

Ten produkt nie występuje aktualnie w magazynie

Więcej informacji

KOSMETYK - SUROWIEC KOSMETYCZNY

Olej z nasion malin ze względu na swój bogaty skład ma szerokie zastosowanie w kosmetyce. Jest polecany do pielęgnacji każdego typu cery, zarówno suchej, tłustej, delikatnej i dojrzałej. Może być stosowany samodzielnie jako olejek nawilżający do twarzy lub jako dodatek do kremów, maseczek lub balsamów do ciała. Świetnie sprawdza się także jako serum nałożony na końcówki włosów.

Składniki:
Rubus Idaeus Seed Oil

Przechowywanie:
W miejscu niedostępnym dla małych dzieci, ciemnym, chłodnym, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Kraj pochodzenia:
Polska

Podmiot odpowiedzialny:
Radziowi Sp. z o.o.
ul. Piotra Skargi 45
42-200 Częstochowa

Opakowanie:
100ml